IMG_7316

Ajanvaraus

Laillistettuna psykologina tarjoan psykologin keskusteluhoitoa. Ajanvaraus vastaanotolleni onnistuu puhelimitse tai Minduu.fi -sivuston nettiajanvarauksen kautta, jossa voit valita haluatko tavata kasvotusten vastaanotollani vai etäyhteydellä. Varaamasi aika vahvistetaan vielä erillisellä viestillä.

Kaikki vapaat ajat eivät välttämättä näy nettiajanvarauksessa, joten jos et löydä sinulle sopivaa aikaa tai haluat saada muuten lisätietoja ennen ajanvarauksen tekemistä, voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Tietoturvasyistä on kuitenkin hyvä välttää arkaluontoisia terveystietoja sähköpostin välityksellä.

Myös kotikäynnit tai tapaamiset luontoympäristössä ovat mahdollisia ja voivat toimia vastaanottokäyntejä paremmin esimerkiksi vauvaperheen tai uupuneen kohdalla. Muiden kuin vastaanotolla tapahtuvien aikojen varaaminen ei ole mahdollista suoraan ajanvarauskalenterista, vaan sovitaan erikseen. Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Huomaathan, että en tee diagnostisia arvioita, lääkemääräyksiä tai KELA:n tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Psykologikäynnit eivät myöskään ole Kela-korvattavia. Toisinaan käyntimaksuun tai osaan siitä voi olla mahdollista saada korvausta henkilövakuutuksesta tai työpaikan vakuutuskassan kautta.

Psykologin vastaanottotilat Tampereen keskustassa

Sijainti

Psykologipalvelu Mantelipuun vastaanottotilat sijaitsevat kahdessa toimipisteessä, Tampereen keskustorilla (Aleksis Kiven katu 24 B) ja Lamminpäässä (Vuorentaustankatu 2 B). Tapaamiset etäyhteydellä ovat myös mahdollisia.

Molempiin toimipisteisiin pääset helposti julkisilla. Jos kuljet omalla autolla, keskustassa kadunvarsipaikat, Laukontorin parkkialue ja P-Frenckel ovat lähimpänä. Lamminpäässä pysäköintitilaa löytyy sisäpihalta, josta on myös kulku vastaanottotilaani.

Kysy halutessasi lisää kotikäynneistä tai tapaamisista luontoympäristössä.

Vastaanottoaikoja on tarjolla myös iltaisin.

IMG_5892

Hinnasto

PSYKOLOGIKÄYNTIEN HINNAT:

Ensikäynti:

60 min./85€

90 min./115€

 

Jatkotapaamiset:

45 min./85€

60 min./100€

90 min./130€

Kotikäynti 60 min./130€

Kotikäynti 90 min./150€

 

Laskutan käynnit pääasiassa tapaamisten jälkeen.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen käyntiä. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% käynnin hinnasta ja peruuttamattomista poisjäänneistä täysi käyntimaksu.